Monday, December 2, 2013

Ghendu

Asslam peeps..
Haaa rindu la tuhhh... i know mehh x yah nak cover line sangat.. agak agak dah dekat setengah tahun i tak menulis kat sini. Sibuk bak hanggggg.. plus m a l a s.. haha
Haritu i dah janji nak cerita pasal kms kan..
Okey.. eventhough i ambik a-level linguistics tapi kami linguist ditempatkan di kelas yang sama dengan the gorgeos expressive fantastic amazing bang bang boom TESLIANS..
And sepanjang semester satu ni, macam aktiviti dan kenangan yang dah terukir di bintang, bulan dan sebagainya.
In the very next post, INshaAllah i will be posting about all the activities that have been taken place throughout this semester.
And for your information, now here i am. HOMEEE!!! YEAHYEAHYEAH... hoihoiyahoi.. heee
Till then..
Babai y'all
Assalamualaikum

2 comments:

  1. Wah saya terharu ada gambar ini dimasukkan :) ~'Nurul Izzah'

    ReplyDelete