Saturday, May 4, 2013

KLIBF XD

assalam peeps...

kuala lumpur international book fair dh berlangsung di pwtc buat julung julung kalinya. dan sy tak terkecuali menjengah book fair tu untuk tengok keadaannya.. fokus utamanya adalah novel ANTHEM karya HLOVATE and HLOVATINTA nya.. so,sy and macik saya bertolak ke pwtc menaiki lrt dri tbsbts.. sesampai je kat stesen pwtc, maunya tak tenganga mulut kitorang,, manusia macam sardin punye ramai.. berasak nak beli tiket dsb... ade yang bawk family dan ade jugak rombongan bebudak sekolah..

kitorang pon menapak lah ke pwtc.. kitorang main aci redah je sebab same2 tak tau nak tuju kemana.. huuu.. dah kitorang nampak orang ramai masuk satu dewan ni kami pon masuk jugak lah.. and guess what.. gerai first yang sy nampak.... jengjengjeng.. JEMARI SENI... yeayyy yeayy..



ape lagi,, target utama, anthem (dapat), versus(dapat), hlovatinta??? takdepon kat rak.. ble tnye kakak yang tgh susun buku, nk tau dye jwb ape.. a very great word.. SOLD OUT.. huwaaa TT.TT..
jaoh2 sy dtng sampai kaki kakak jawb buku tu  dh  abis.. takpe lah akak... bg mencukupkan RM50 bagi mendapatkan note book js, sy rembat jugak 5 tahun 5 bulan.. hehehe.. cute jer buku tuh.

hehe.. esok GE13.. selamat memilih..
kbabai..
peace y'all..


1 comment:

  1. zaaaa. best gilaa bleh gi bookfair tu.
    #jeles maaaa

    ReplyDelete